“НОЧЕ“ - ДООЕЛ

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

ШТО НУДИМЕ

УСЛУГИ СО ТЕЛЕСКОПСКИ ВИЉУШКАРИ И АВТОДИГАЛКИ

ПОДВИЖНИ ПЛАТФОРМИ ЗА РАБОТА НА ВИСИНА​

ТРАНСПОРТ СО КАМИОН

ПРОДАЖБА НА ДЕЛОВИ ЗА АВТОДИГАЛКИ И ТЕЛЕСКОПСКИ ВИЉУШКАРИ MERLО

ИЗНАЈМУВАЊЕ / ПРОДАЖБА НА МОНТАЖНО СКЕЛЕ ЗА ФАСАДИ

ИЗВЕДБИ ВО ОБЛАСТА НА НИСКОГРАДБА

КОНТАКТ

075 / 556 – 144
078 / 864 – 573
070 / 533 – 544

novce@live.it

Ул. Браќа Миладиновци
С.Мислешево, Струга