За нас

Нашата компанија се занимава со услуги низ цела Македонија, со автодигалки и виљушкари, дигање, транспорт и ракување со секаков вид на товар.

Се занимаваме професионално и со изнјамување на монтажно скеле и самоодни подвижни платформи и вршиме посебни изведби во областа на нискоградба.

Oснована во 2004 година, “НОЧЕ” – ДООЕЛ е меѓу првите компании во Македонија, која обезбедува и професионално се занимава со ваков тип на услуги.

Со речиси 15 годишно искуство, претставува водечка компанија и лидер во Југозападна и Југоисточна Македонија. Уште од самиот почеток, константно го надоградуваме нашиот возен парк со механизација и опрема , за ефикасна и професионална услуга.

Максимално сме посветени на професионална реализација на дадените задачи и функционираме во насока на остварување на заедничките цели кои ќе ги задоволат барањата на пазарот и воедно ќе ја потврдат нашата способност.

Клиентите може да сметаат на експертизата од вработените на “НОЧЕ” – ДООЕЛ кои оперираат во рамките на нашиот регион, за квалитетна, безбедна и навремена услуга.

Ние ја водиме нашата компанија со највисоко ниво на интегритет. Ја превземаме одговорноста за сите наши зборови и постапки.

Она што нас не одликува е чесен, директен и фер пристап со нашите многубројни клиенти – без исклучоци.