Услуги од секаков вид на дигалки и транспорт

ЗА НАС

Oснована во 2004 година, “НОЧЕ” – ДООЕЛ е меѓу првите компании во Македонија, која професионално се занимава со услуги од секаков вид на дигалки и транспорт. Со речиси 15 годишно искуство, претставува водечка компанија и лидер во Југозападна и Југоисточна Македонија.

Постојано го надоградуваме нашиот возен парк со механизација и опрема, за ефикасна и професионална услуга и максимално сме посветени на професионална реализација на дадените задачи. Функционираме во насока на остварување на заедничките цели кои ќе ги задоволат барањата на пазарот и воедно ќе ја потврдат нашата способност.

Клиентите може да сметаат на експертизата од вработените на “НОЧЕ” – ДООЕЛ кои оперираат во рамките на нашиот регион, за квалитетна, безбедна и навремена услуга.

Ние ја водиме нашата компанија со највисоко ниво на интегритет. Она што нас не одликува е чесен, директен и фер пристап со нашите многубројни клиенти – без исклучоци.

УСЛУГИ

...
РАСТОВАР

Услуги со телескопски виљушкари и авто дигалки. Вршиме растовар и дигање на палети по спратови:

 • цигли
 • машински малтер
 • гипс-картон
 • пвц прозори и стакло
 • песок...
...
МОНТАЖА НА ХАЛИ

Со дигалката управуваат надлежни лица во согласност со план за кревање.
Вршиме монтажа на хали и за таа цел со машината задолжително имаме стручно оспососбени лица кои се надлежни за непречено одвивање на работата и во согласност со соодветен план за кревање. Машината располага со корпа за луѓе на висина со сета безбедносна опрема.

...
СПЕЦИФИЧЕН ИСТОВАР

Камиони или контејнери ние сме тука за непречено одвивање на работата.
Изведба на специфични истовари на машини и секаков вид на роба од камиони или контејнери.

...
РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

За авто дигалки и телескопски виљушкари.
Набавка на секаков вид на резервни делови за авто дигалки и телескопски виљушкари од италјанскиот бренд - Merlo.

...
ТРАНСПОРТ СО КАМИОН

Со платформа на градежни машини.
Овие градежни возила користат моќни мотори и хидраулика за преместување на големи предмети и тешки товари. Градежни возила што извршуваат голем број функции.

МЕХАНИЗАЦИЈА СО КОЈА РАСПОЛАГАМЕ

Уште од самиот почеток, константно го надоградуваме нашиот возен парк со механизација и опрема , за ефикасна и професионална услуга.

MARCHETTI MG 195
 • Година: 1991
 • Носивост: 80 ТОН
 • Висина: 41м + 19м
LIEBHERR LTM 1070
 • Година: 1990
 • Носивост: 80 ТОН
 • Висина: 35м + 17м
RIGO RTT 400
 • Година: 1994
 • Носивост: 35 ТОН
 • Висина: 27м + 14м
RIGO RTT 400
 • Година: 1991
 • Носивост: 35 ТОН
 • Висина: 27м + 14м
MERLO 40.21 ROTO
 • Година: 2001
 • Носивост: 5 ТОН
 • Висина: 21 м
MERLO 40.17 KS
 • Година: 2006
 • Носивост: 5 ТОН
 • Висина: 17м
MERLO 40.17 K
 • Година: 2007
 • Носивост: 5 ТОН
 • Висина: 17м
MERLO 38.14 P
 • Година: 2009
 • Носивост: 4.5 ТОН
 • Висина: 14м
MERLO 35.13 K
 • Година: 2005
 • Носивост: 4.5 ТОН
 • Висина: 13м
MERLO 35.13 K
 • Година: 2004
 • Носивост: 4.5 ТОН
 • Висина: 13м
MERLO 35.13 K
 • Година: 2003
 • Носивост: 4.5 ТОН
 • Висина: 13м
MERLO 35.13 EVS
 • Година: 2001
 • Носивост: 4.5 ТОН
 • Висина: 13м
MERLO 35.13 EVS
 • Година: 1998
 • Носивост: 4.5 ТОН
 • Висина: 13м
MERCEDES ACTROS 2631
 • Година: 2000
 • Носивост: 14 ТОН/ Кран: 6 ТОН
 • Висина: 13м
MERCEDES SPRINTER 414
 • Година: 2010
 • Носивост: 2.5 ТОН
CASE
 • Година: 1995
ТОYOTA
 • Година: 2003
 • Носивост: 2.5 ТОН
BOBCAT E14
 • Година: 2011
BOSS
 • Година: 1998
 • Носивост: 9 ТОН
ITECO IG 10160
 • Година: 2003
 • Висина: 12м

ПРОЕКТИ

КОНТАКТ

Локации

ул.Љубљанска 6/100, 1000 Скопје
с.Мислешево, 6330 Струга

Телефон

+389 78 864 573

Се вчитува....
Дојде до грешка. Ве молиме обидете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!